Back

Asiana Wedding Centre Sdn Bhd Asiana Wedding Centre Sdn Bhd is top company

Company SSM No 1439908-X · 30-100 Employees · Exhibitions / Event Mgmt

1 Job Vacancies

About Company

Asiana Wedding Centre Sdn Bhd penyedia perkhidmatan katering setempat (3C-Complete Catering Centre). Mempunyai reputasi di Lembah Klang sebagai penyedia perkhidmatan katering yang bereputasi tinggi pada harga yang berpatutan. Menyediakan perkhidmatan katering untuk badan korporat, kerajaan, syarikat dan individu.

Kami menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis korporat.badan kerajaan, mesyuarat, ulangtahun, perkahwinan, barbeque, kenduri dan

lain-lain lagi dari yang kecil hingga yang besar. Asiana mempunyai reputasi di atas kualiti makanan dan tata hias yang menawan. Selain menyediakan perkhidmatan catering, kami juga betindak sebagai perancang majlis bagi memudahkan majlis dilangsungkan dan diingini pelanggan. Perancang Acara, Chef dan Pramusaji kami akan bekerjasama dengan setiap pelanggan untuk memastikan semua majlis berjalan dengan lancar.

Perkhidmatan katering bukan setakat berkenaan makanan sahaja.Ianya adalah bagaimana makanan itu disediakan,dihidangkan,bahan mentah yang berkualiti dan kos penyediaan dan pengalaman untuk merealisasikan majlis tersebut. 

Business Information

Company Name

Asiana Wedding Centre Sdn Bhd

Company Type

Small-Medium Enterprize

Company Size

30-100

Industry

Exhibitions / Event Mgmt

Company SSM No
Top company badge

1439908-X

Job Vacancies

1

Company Address

Jalan PS 11 , Batu Caves, Selangor, Malaysia

Upload Your Resume Here

Job Vacancies

Account Receivable Executive Full Time

MYR2,500.00 - MYR3,000.00 Per Month
Closing
16 Oct 2023