返回
Aaz Global Sdn Bhd banner company

Aaz Global Sdn Bhd

Company SSM No 849358-u · 50-200 Employees · Repair / Maintenance

Aaz Global Sdn Bhd 简介

AAZ GLOBAL SDN BHD (**9358-U) telah ditubuhkan pada 10hb Mac 2009 sebagai sebuah syarikat 100 % BUMIPUTERA. Kerja-kerja perkhidmatan dan pembekalan adalah kerja utama bagi syarikat ini. AAZ GLOBAL SDN BHD telah diasaskan oleh En. Mohd Azreen Bin Mohd Nawawi selaku Pengarah Urusan syarikat ini.

Sebagai sebuah syarikat BUMIPUTERA yang mempunyai latar belakang dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal & Elektrikal, AAZ GLOBAL SDN.BHD mempunyai satu gabungan kumpulan pekerja yang berpengalaman, berkemahiran tinggi, terlatih dan berdaya saing.

Pengarah Urusan kami, Encik Mohd Azreen mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam bidang Kejuruteraan Mekanikal & Elektrikal. Beliau telah banyak berurusan dan bekerjasama dengan pelbagai syarikat mahupun Organisasi Kerajaan, Berkanun atau Swasta. Syarikat AAZ GLOBAL SDN BHD telah menjadi salah sebuah syarikat yang teguh. Berserta dengan kelengkapan dan kemudahan yang dimiliki oleh syarikat ini, pihak mampu memberikan perkhidmatan yang terbaik dan kepuasan yang optimum.

Aaz Global Sdn Bhd 公司信息

公司名称

Aaz Global Sdn Bhd

公司类型

Small-Medium Enterprize

公司规模

50-200

领域

Repair / Maintenance

公司SSM号码

849358-u

就业机会

0